Om at restituere efter en sommerferie med familien – 22/8-17

Pyyyha, tre uger med fuld fart på i en småbørnsfamilie kan vist tage pusten fra næsten enhver – og ikke mindst en kemopatient;-)

Jeg er ved at være kommet til kræfter igen, som man nu kan når man er i kemoterapi, men det har også taget et par uger. Til daglig kan jeg jo sende mand og børn ud af huset fem dage om ugen og koncentrere mig om at hvile, eller orke diverse, alt efter dagsformen. Det er jo ikke fordi, der ikke altid er noget at give sig til som husmor, hvis man har overskuddet.

Og nu lyder det måske som om, at jeg ligger på sofaen hver dag fra 7-15, hvilket bestemt ikke er tilfældet, men det betyder altså en del for ens både fysiske og psykiske overskud at få hvilet, når man har en kræftsygdom, har jeg fundet ud af.

Vi har ikke været på en lang ferie i år, eller på flere ture med campingvognen, som vi ellers plejer at være hver sommer – for det orkede vi simpelthen ikke. Det, og så det faktum at jeg skal være i Aarhus 1-2 gange om ugen til undersøgelse eller behandlinger, gjorde at vi besluttede os for at bestille et ophold på Hotel Legoland med 2 overnatninger som “hovedferien”, og så ellers bare tage på ture og improvisere hen ad vejen. Det nød vi alle i fulde drag.

Men hoooold nu op, jeg har været træt, og bl.a. overskuddet til at skrive nye indlæg her på bloggen har været ikke-eksisterende. Det har irriteret mig grænseløst, men det er sådan, det er.
Kemoterapien begynder også efterhånden at tære på min krop, hvilket gør det svært at finde det vilde overskud til noget som helst. Jeg vil skrive et afsnit om det at leve med bivirkninger fra kemoterapi snarest.