Jeg har købt kunst, der gør mig glad i låget;-D

Jeg trængte simpelthen til at omgive mig med noget, der gjorde mig glad i låget!
Det kunne jeg lige mærke ekstra kraftigt, da jeg en dag så på Facebook, at en af mine venner derinde havde trykket “Synes godt om” noget, som en eller anden for mig helt ukendt keramiker havde lavet.

Jeg har altid haft et godt øje til keramik, og jeg var faktisk også ret glad for at være kreativ med ler i skolen. På gymnasiet fik jeg 11 for et projekt med ler samt en opmuntring (eller nærmere en ordre) fra læreren om at søge ind på Kunstakademiet senere i livet. Det kom aldrig til at ske, men jeg har aldrig mistet min kærlighed til keramik.

Nå men den “likede” kunstner viste sig at hedde Maja Linding, og hun havde kreeret de mest pragtfulde små fantasifigurer, “Snøfler”, som jeg slet ikke kunne få øjnene fra. Der er lavet en af hver, og det var frygteligt svært at bestemme sig for, hvilke af dem der skulle hjem til mig at bo – for jeg kunne have adopteret hele banden, hvis jeg havde haft råd!!

Jeg endte med at måtte beherske mig, og nøjes med at bestille 3 fuldstændigt pragtfulde fabeldyr, som jeg senere hen fik fortalt af kunstneren selv, faktisk anses af hende for at være særligt lykkebringende. Jamen så er de jo kommet det helt rigtige sted hen!!!

Dette fabelagtige trekløver står nu i min vindueskarm i køkkenet og gør mig glad hver dag.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.